Penningmeester

Vacature in het Bestuur
Penningmeester

Wie zoeken we?
Vanzelfsprekend ben je iemand die goed is met cijfers. Je hebt ervaring met financiën binnen een organisatie of stichting en je vindt het belangrijk dat de boekhouding op orde is. En niet onbelangrijk: je voelt je verbonden met het Steunpunt Zelfhulp en haar idealen.

Wat ga je doen?
Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiën binnen de stichting. Samen met de rest van het bestuur en de coördinator stel je jaarlijks de begroting op en bewaak je deze. Elke maand verzorg je de financiële rapportage ten behoeve van de bestuursvergadering. Ten slotte bereid je tweejaarlijks de aanvraag voor subsidie voor en verzorg je de verantwoording richting de gemeente.

Wat verwachten we van je?
Ongeveer eens per maand (10 keer per jaar) ben je beschikbaar voor de bestuursvergadering. De werkzaamheden die bij de functie van penningmeester horen voer je accuraat en integer uit. Daarnaast denk je actief mee over de toekomst van de organisatie. We verwachten dat je gemiddeld zo’n 2 uurtjes per week bezig zult zijn met je werkzaamheden voor het Steunpunt.

Wat kun je van ons verwachten?
We hebben een volledig ingerichte boekhouding. De jaarrekening wordt opgemaakt door een extern bureau die ook de accountsverklaring verzorgt. Jij zal die contacten onderhouden.
Voor de vergaderingen krijg je een vacatievergoeding.
Daarnaast maak je onderdeel uit van een gezellige organisatie. Ons motto is dat vrijwilligerswerk vooral leuk moet zijn.

Voor meer informatie:
Liesbeth Graafmans, coördinator
info@zelfhulpdenbosch.nl
tel.: 073-6237263

Hans van Grieken, voorzitter
hansvangrieken@zelfhulpdenbosch.nl
tel.: 06-24530777                                                                        ’s-Hertogenbosch januari 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.