AGOG

Helaas is het zo dat sommigen, door het spelen van wat eerst een leuk en aantrekkelijk spelletje lijkt, in de problemen raken. Het gokken biedt hen een kick waar ze niet meer buiten kunnen. Ze blijven gokken, ook al stapelen de schulden zich torenhoog op. Ze verwaarlozen vrienden, werk of school. Uiteindelijk beheerst gokken hun hele leven. Dan is er sprake van gokverslaving.

AGOG is er voor gokverslaafden en voor mensen met een relatie tot een gokverslaafde, dat wil zeggen: voor partners, voor ouders en voor andere familieleden of vrienden van een gokker. De AGOG biedt een bijzondere vorm van hulp aan gokverslaafden en mensen in hun omgeving, namelijk zelfhulp.

In een zelfhulpgroep kom je bij elkaar in een veilige sfeer, informeel en persoonlijk. Iedereen is op een bepaalde manier gelijk, er is geen verhouding van deskundige tegenover niet-deskundige. Een ander kan misschien wel wat verder zijn dan jij, maar op zich is iedereen deskundig. Er zijn geen dossiers, er is geen wachtlijst en het kost je (vrijwel) geen geld.

“Jij alleen kunt jezelf helpen, maar je kunt het niet alleen."

Voor meer informatie over
deze zelfhulpgroep kun je
contact opnemen met het
Steunpunt Zelfhulp
's-Hertogenbosch & Regio.
Tel. 073- 623 72 63
info@zelfhulpdenbosch.nl

Wekelijkse gratis bijeenkomsten.
Aanmelden kan via
Steunpunt Zelfhulp
of
AGOG (www.agog.nl)

Artikel Bossche Omroep 22-1-23