Meetings Steunpunt Zelfhulp

Beste fellows en fella’s,

De fysieke meetings op de Sonniusstraat 3 in Den Bosch gaan weer starten maar in verband met het Corona-virus is het beleid anders dan je gewend bent.

De belangrijkste verandering is dat je voorlopig niet meer onaangekondigd naar de Sonniusstraat kunt komen. We hebben begrepen dat de behoefte aan fysieke meetings groot is en we willen zoveel mogelijk mensen de kans geven om een meeting bij te wonen maar door de anderhalve meter maatregel is het aantal zitplaatsen beperkt (22 stoelen, waarvan 2 voor de serviceleden). Om oncontroleerbare situaties aan de deur te voorkomen en om tot een zo eerlijk mogelijke verdeling te kunnen komen tussen diegenen die een meeting bij willen wonen, hebben we een aanmeldsysteem opgezet.

Dit werkt als volgt:

Als je een meeting bij wilt wonen, dien je je op de dag van die meeting tussen 10:00 en 16:00 aan te melden met een appje bij de aanmeldpersoon van die meeting. Een appje met de tekst “aanmelding” is voldoende. De namen en telefoonnummers van deze personen vind je hieronder. Aanmeldingen op andere dagen en buiten het tijdvak worden niet in behandeling genomen.

De aanmeldpersoon verwerkt jouw appje na 16:00 en belt je terug of stuurt je een antwoordappje met standaard vragen over je gezondheidssituatie. Het beleid hierin kan per meeting verschillen en zal in de toekomst misschien nog veranderen, maar we willen dit in de aanloop zo goed mogelijk volgens de regels doen.

Je wordt niet toegelaten op een fysieke meeting als jij of iemand in je huishouden in de 24 uur voor aanmelding last heeft gehad van verkoudheidsklachten, zoals niezen, hoesten, keelpijn, moeite met ademen en/of koorts.

Als alles ok is krijg je een bericht met een volgnummer dat gekoppeld is aan je telefoonnummer. Hiermee kun je je aanmelden aan de deur en vanaf daar dien je de instructies van de greeter op te volgen.

Als de stoelen vol zijn, krijg je een bericht met een verwijzing naar de online meeting en de fysieke meetings later in die week. We werken op volgorde van aanmelding en als je die week al een fysieke meeting hebt bijgewoond, krijgt iemand die dat nog niet heeft gedaan voorrang. Als een nieuwkomer zich onaangekondigd aan de deur meldt, wordt iemand met een volgnummer gevraagd om zijn plaats af te staan.

Wij beseffen dat dit een uitzonderlijke gang van zaken is. We hopen dat jullie het begrijpen en we rekenen op jullie medewerking. Het zou zonde zijn als de boel in een vroeg stadium weer op slot moet. We hebben te maken met richtlijnen en omwonenden. De boetes bij overtreding zijn niet mals (400 euro per persoon en 4000 euro voor het Steunpunt).

Stay safe & stay clean!

 

Met vriendelijke groet,

Alle serviceleden

 

Dit zijn de gegevens van de aanmeldpersonen vanaf 25 mei:

Maandag AA-meeting (19:30-21:00) Voorzitter: Pol, Greeter: Anita

Anita: 06 34041355

Dinsdag NA-meeting (19:30-21:00) Voorzitter: Majid, Greeter: Janus

Johnny: 06 11178683

Woensdag NA-meeting (19:30-21:00) Voorzitter: Maikel, Greeter: Maike

Charles: 06 22478620

Donderdag CA-meeting (19:30-21:00) Voorzitter: nog nader in te vullen, Greeter: nog nader in te vullen

Kelly: 06 10983643

Vrijdag: NA discussie meeting (19:30-21:00) Voorzitter: Luc, Greeter: Berend

Luc: 06 17439158

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.